PFC Forums
May 23, 2012, 11:30:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

PFC News    Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Two parrots  (Read 200 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
BrankoWasTheBEST
Valued Member

Community Standing 4

View Profile
« on: October 29, 2008, 07:16:36 PM »

یک خانم برای طرح مشکلش به کلیسا رفت .
او با کشیش ملاقات کرد و برایش گفت: من دو طوطی ماده دارم که فوق العاده زیبا هستند. اما متاسفانه فقط یک جمله بلدند که بگویند «ما دو تا فاحشه هستیم. میای با هم خوش بگذرونیم؟». این موضوع برای من واقعا دردسر شده و آبروی من را به خطرا انداخته. از شما کمک میخواهم. من را راهنمایی کنم که چگونه آنها را اصلاح کنم؟

کشیش که از حرفهای خانم خیلی جا خورده بود گفت: این واقعاً جای تاسف دارد که طوطی های شما چنین عبارتی را بلدند... من یک جفت طوطی نر در کلیسا دارم . آنها خیلی خوب حرف میزنند و اغلب اوقات دعا میخوانند. به شما توصیه میکنم طوطیهایتان را مدتی به من بسپارید. شاید در مجاورت طوطی های من آنها به جای آن عبارت وحشتناک یاد بگیرند کمی دعا بخوانند .

خانم که از این پیشنهاد خیلی خوشحال شده بود با کمال میل پذیرفت. فردای آن روز خانم با قفس طوطی های خود به کلیسا رفت و به اطاق پشتی نزد کشیش رفت. کشیش در قفس طوطی هایش را باز کرد و خانم طوطی های ماده را داخل قفس کشیش انداخت .

یکی از طوطی های ماده گفت: ما دو تا فاحشه هستیم. میای با هم خوش بگذرونیم؟

طوطی های نر نگاهی به همدیگر انداختند. سپس یکی به دیگری گفت: اون کتاب دعا رو بذار کنار. دعاهامون مستجاب شد !

... In Persia first arises that light which shines itself and illuminates what is around... The principle of development begins with the history of Persia; this constitutes therefore the begining of history.             Georg Wilhelm Friedrich Hegel
dashali
Sr. Member

Community Standing 2

View Profile
« Reply #1 on: November 02, 2008, 01:36:25 AM »

looooooooooooooooooool
 Grin good one...

here is one for you...
Esfehoonie miereh miekaniekie....mieghe agha:
1 ghatreh roghan to motor
1 lievan ab to radiator
1 litr benzin to bak....